Yummy!! They look divine and I am definately going to try them along with the pizza version that sounds awesome as well! Thank you! :-)
YUMMERS! They look absolutely delicious. I don't blame you for eating so many!
XXX
These look delicious - cinnamon buns have to be my all time favourite treat. I have to try this recipe! Thanks for stopping by my blog -I LOVE yours! Good luck with the travels (you are brave), looking forward to reading more.
Du frågar om tips på annan fyllning? Om du inte testat vaniljvarianten med marsánpulver så kan jag rekommendera den. Bullarna brukar bli rätt så uppskattade.
Gör så här:
1. Få någon av dina vänner som kommer för att hälsa på dig från kalla Sverige att köpa med sig snabbmarsánpulver från Ekströms.
(Eller så kollar du butikerna där du är, de kanske har någon liknande produkt).
2. Rör smör, marsánpulver och socker, bre massan över bulldegen och rulla ihop som vanligt.
Man kan lugnt bre på ett syndigt tjockt lager. Marsánpulvret håller ihop smöret så att det inte smälter bort i ugnen. Denna egenskap gör att det inte blir helt fel att använda pulver även i klassiska kanelbullar, men då bör man ta en mindre mängd, så att inte vaniljsmaken tar över helt.
Ha en bra dag!
...sweet Taru....thanks so much for stepping in my Tuscany Paradise....loved it..!
...HE is 11 years old, a little sailor..handsome and loves your pic with the romantic blouse..: my little son!!
..so, Alex might have to watch out for some "little" rival when you will touch mediterranean harbours in Tuscany..!!
Beautiful following your adventures in magic styling...!
FANTASTIC!!!
All my very best compliments!!
Have fun and successfull months ahead!!!
ciao ciao elvira & martìn
Mygod! Kanelbullar är min absoluta favorit! Jag längtar tills vi också får en båt med ugn, då ska det bakas! Mmmmmm...
/Marcus
They look delicious. Although, looking at your photos, I cannot believe that you consume the calories that these gorgeous rolls will have.
Cheers,
Lunachance
Tack Mary! Ska prova med marsánpulver!